RapKings er en landsdækkende rapkonkurrence hvor unge rappers får mulighed for at vise deres talent på en scene og samtidig dyste mod andre rappere. Rapkonkurrencen afvikles under ”kontrollerede forhold”, dvs. at der ligges vægt på lyrik, flow og performance.

RapKings er en langsigtet proces, som primært beskæftiger sig med tværgående samarbejde, kompetenceudvikling og fællesskab, blandt unge, voksne undervisere, rollemodeller, ledere mm. Formålet med at holde en rapkonkurrence er at give de unge rappere mulighed for at vise deres talent frem. Derudover er målet også at få unge til at mødes og lære hinanden at kende på tværs af by- og landsdelene. Gennem rapmusik ønsker vi at nedbryde fordomme om andre unge fra andre bydele og i stedet skabe respekt og anerkendelse.

RapKings er åben for alle unge i alderen 15-25 år, men størstedelen af de deltagende rappere, kommer fra ungdomsklubber, ungdomsskoler og allerede lokalt eksisterende social projekter. Processen har haft stor succes med at skabe bånd mellem unge og lokale aktører fra forskellige udsatte boligområder, hvor rapmusikken er omdrejningspunktet.

Rapkings er koordineret og arrangeret af Adonis Gomez og Moe Canpolat, i samarbejde med GAME, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Rapolitics, Rapakademiet m.fl.